MANİSA / SOMA - Canlar Ortaokulu

Canlar Ortaokulu

Karamanlı Mah. Tatlı Sok. No7 Soma /Manisa
Vizyon
BİZ; Bütün öğrencilerimizin, ATATÜRK ilke ve İnkılâplarının izinde çalışkan, dürüst, başarılı, bilim ve teknolojinin yol göstericiliğine inanan, sorumluluklarını bilen ve bu doğrultuda hareket eden, barış ve demokrasinin insanlığın temel taşı olduğuna inanan, çağdaş bir birey olarak yetişmelerini sağlamak, Kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri için, yeteneklerini ortaya çıkarmak, İyiye, doğruya, güzele ulaşma yolunda onlara rehberlik etmek, Öğrenmeyi öğrenmelerini sağlayarak, onlara bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanma beceri, istek ve alışkanlığı kazandırmak, ailesini, ülkesini, milletini, bayrağını, milli ve manevi değerlerini benimseyen kişiler yetiştirmek için varız.
Misyon
İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz öğrenmeyi bir yaşam felsefesi olarak benimsesin.. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz çevreye, doğaya ve insana saygılı, çevresinde ve dünyada gelişen olaylara duyarlı, etrafına sevgiyle bakan, paylaşımın önemine inanan, kendine güvenen bir birey olarak kültürüne, tarihine, atasına, yurduna, ailesine, içinde yaşadığı topluma, milli ve manevi değerlerine karşı duyarlı yetişsin. İstiyoruz ki; Okulumuz, geleceğe yön verecek başarılı, seçkin öğrenciler yetiştiren, öğrencisine, velisine, çalışanına güven veren çağdaş bir eğitim yuvası olarak anılsın. İstiyoruz ki; Öğrencilerin, iş görenlerin ve kurumların sorunları çözülsün,
FEN LİSELERİNE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN SAYISI HER YIL ARTMAKTADIR.
ŞEHİRİÇİ HALK OTOBÜSÜ
İLÇE MERKEZİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ SOMA İLÇE MERKEZİNDE YER ALIP, MANİSA İLİNE 91 KM (1 SAAT 15 DK) UZAKLIKTADIR.
KROS, FUTBOL, FUTSAL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ VB.
TÜBİTAK. TEKNOFEST
ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI PROJESİ,İHH YETİM KARDEŞ ÖĞRENCİ PROJESİ