MANİSA / SOMA - Canlar Ortaokulu

Mrt

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN TÜRKİYE GENELİ SINAVINDA 19 BİN 8.SINIF ÖĞRENCİSİ ARASINDAN İLK 50YE GİREN ÖĞRENCİMİZ ERKUTAY ERGİN, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN LİSESİNİ 4 YIL ÜCRETSİZ OKUMAYA  HAK KAZANMIŞTIR.

Mrt

Sivil savunma, savaş silahlarının cephe gerisine uzanan etkileri göz önüne alınarak, 1. Dünya Savaşı’ndan sonra sivil halkın bu silahların etkisinden korunması bakımından bir örgütlenmeye gidilmesi fikri ortaya çıkmasıyla ortaya çıkmıştır. Sonraki yıllarda ise, sivil savunma kavramı sadece savaş dönemlerinde değil, barış dönemlerinde de doğal afet ve büyük yangınlarda halkın can ve mal güvenliğinin korunması şeklinde düşünülmüştür. Bu amaçla Türkiye’de 1959 yılında Sivil Savunma Müdürlüğü kurulmuştur.

Kas

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ´NİN ALT HEDEFİ OLAN "DÜZENLİ EGZERSİZ VE SPORUN BİR YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GETİRMESİ" ETKİNLİĞİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİNİN EŞLİĞİNDE ÇAMLIK CİVARINDA 50 DK´LIK YÜRÜYÜŞ  GERÇEKLEŞTİRDİLER.

İZMİR KİTAP FUARI VE SASALI DOĞAL YAŞAM PARKI GEZİMİZDEYİZ